zaterdag 1 september 2012

Update

De vakantie is alweer voorbij, en met het begin van school komen ook de eerste trainingen en wedstrijden weer in zicht.

Te beginnen met de trainingen.
Afgelopen half jaar trainde ik mee met de Regionale Talenten Centra (RTC) Midden. Dit hield in dat ik elke vrijdag in Bussum, Utrecht of Nieuwegein was. De trainingen met van de RTC bevielen erg goed en ik ben dan ook erg blij dat ik hiervoor gevraagd was.
Ook komend half jaar mag ik weer meetrainen met deze erg gezellige en gemotiveerde groep.
Op de foto missen Phaedra, Brittany en ik.


Bij de laatste training van de RTC werd ik ook gevraagd voor een proefperiode bij Jong Oranje. Die is elke dinsdag om half 4 in Eindhoven, en gelukkig lukte het om van school elke dinsdag middag vrij te krijgen om op tijd daar te kunnen zijn.
Ik ben erg benieuwd hoe de NL-team trainingen zijn, en hoop natuurlijk dat ik erin mag blijven en mee mag gaan doen aan internationale wedstrijden.

Tot die tijd moet ik maar goed me best doen op de nationale wedstrijden. Zondag 9 september is de 4e Jeugd Lead in Tilburg. Een goed meetpunt om te kijken hoe het er met mijn vorm na de vakantie voor staat. Verder is in september op de 23e een speedwedstrijd in Breda waar ik als het even kan graag aan mee wil doen. Ook het NK Boulder vind plaats in september, de 29e kan je de Nederlandse top in actie zien komen in Rotterdam, en de dag erna kan je de boulders zelf proberen bij I love problems. Bij het NKB doe ik in ieder geval mee als vrijwilliger, voor I love problems moet ik nog even kijken hoe het er met school voor staat...
Dit zijn de wedstrijden op de korte termijn.Geen opmerkingen:

Een reactie posten