maandag 7 maart 2011

schaatsen en Jeugd boulder 2

Zaterdag, 5.45, Voorschoten, opstaan, omkleden, snel wat ontbijten, de auto in en snel naar de IJshal Leiden. Even kort warmlopen om vervolgens meteen in te gaan rijden want in rit 6 was ik al aan de beurt.
De laatste serie van de clubkampioenschappen van dit jaar waren net bezig. We mochten drie keer rijden; 2 rondjes, 4 rondjes en de marathon (25 rondjes). Bij de 2 en de 4 rondjes een lekker pr, en goed genoeg gereden om de 2e plaats te grijpen :). De marathon was extra, gewoon rustig in een lekker tempo gereden, en toch 3e (jongens en meisjes).
Hierop volgend was het clubontbijt, ter afsluiting van het seizoen. Dit ging uiteraard gepaard met het gooien van veel propjes (jongens vs meisjes), en was weer eens supergezellig!

vlnr: ik(2e)-Lotte(1e)-Joyce(3e)-Frederique(4e)

Na het clubontbijt samen met Rosa meteen door naar de boulderwedstrijd in Haarlem, die inmiddels al begonnen was. Daar lekker geboulderd, Eva deed helaas niet mee, maar daardoor kreeg ik wel de kans om 3e te worden, en die kans greep ik dan ook! Liza werd 1e, Enya 2e en Rosa werd knap 6e.
Daarna nog even lekker geklommen met Rosa, en om half 7 was ik weer thuis...3 opmerkingen:

  1. En wanneer volgen die foto's dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. sorry voor de nogal slechte weergave van de eerste drie klimfoto's, maar als je erop klikt, en dan op vergroten klikt, heb je de juiste fotokwaliteit...

    BeantwoordenVerwijderen