vrijdag 18 januari 2013

Nepal

Van profvoetballer worden tot een 10 voor natuurkunde halen, ik heb er allemaal wel eens van gedroomd. Maar een van die dromen stond toch wel erg hoog op het lijstje, en heeft ook altijd al op het lijstje gestaan: Nepal bezoeken. Afgelopen kerstvakantie was het dan eindelijk zover: na een lange dag vliegen kwamen we in Kathmandu aan!

De dag na aankomst vertrokken we met een busje richting de Ganesh Himal, om door dat gebied een prachtige trek te maken. Gezien het daar nu ook winter is, is het er ijskoud (-25 in de nacht), maar daardoor ook helder waardoor we prachtig uitzicht hadden op het Annapurna massief, de Manaslu, de Langtang en natuurlijk de Ganesh Himal. Ik ga er niet teveel over vertellen want dan wordt dit bericht veel te lang en de foto's zeggen(denk ik) meer, maar als een paal boven water staat dat het keivet was!
Ondanks dat deze droom werkelijkheid is geworden streep ik hem niet van het lijstje, maar schuif ik hem juist nóg verder omhoog; Nepal is zeker een land om naar terug te gaan, en het liefst zo snel mogelijk!4 opmerkingen:

 1. Hey Aniek,
  Wat een prachtige foto's heb je op je blog geplaatst. Ben benieuwd naar de verhalen achter de foto's! Wanneer mag je weer heen???
  Groetjes, TTT

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dag Aniek,
  Tanja is hier en heeft mij geleerd hoe ik je blog kan gebruiken. Wat een mooie foto,s staan erop.Straks laat ik opa ze ook zien. prachtige foto,s maak je aniek. Tanja en ik vinden dat je fotografe moet worden. Denk er maar eens over. Dag lieverd, groeten aan je huisgenoten, voor jou een smok op de klodde, oma en opa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee opa, oma en TTT! Dank jullie voor de reacties! Fotografe worden lijkt me super, mooie foto's maken en voor je werk reizen :-) Snel maar eens afspreken om alle verhalen uit te wisselen van afgelopen weken!
  Tot snel! Xxx Aniek en alle huisgenoten (incl. Herbert de wc-spin)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit. Goed gekeken... Want bij goede portretten moet je jezelf in de ogen van de geportretteerde terugzien. Mooie kampfoto met uitzicht op het Manaslumassief. Daar heb ik met Kumar eveneens gekampeerd.

  Robert

  BeantwoordenVerwijderen