maandag 1 oktober 2012

NK Boulder 2012

Wat was dit een gaaf weekend!!!

Allereerst het NK Boulder 2012. Hartje Rotterdam, op het stadspodium, stonden ineens een wedstrijdwand, een dj-tafel en een jurytafel. Geluid check, boulders check, volgspots check!
Helaas deed ik niet mee aan deze wedstrijd als deelneemster, maar wel als isolatiewacht met Jolanda, wat misschien wel bijna net zo gaaf was!
We begonnen de dag met de halve finales van de vrouwen. Hier waren al supergave boulders voor in de wand geschroefd, waar de dames zich op uit mochten leven. Er kwam ook steeds meer publiek (klimmers en niet-klimmers) om ze aan te moedigen. Dit resulteerde in een erg toffe halve finale. Hetzelfde verhaal was er ook voor de heren; gave boulders en veel publiek. Het was nog spannend wie er door gingen naar de finale, zeker doordat iedereen wel heel wat boulders had weten te toppen. Uiteindelijk waren Bruno, Bob, Hans, Remmelt, Tim en Nicky door bij de heren, en bij de dames Irene, Corien, Kim, Roelien, Tabitha en Vera. Zij waren in de avond allemaal terug te zien in de finale.
Ook de finale was supergaaf, en loeispannend tot het einde! Denk dat de foto's wel een prima sfeerimpressie geven ;-)


rest van de foto's :van Sytse en van Jorg

Uiteindelijk wisten Nicky de Leeuw en Vera Zijlstra het goud te pakken, en zij mogen zich nu dus een jaar lang Nederlands kampioen boulderen noemen!


Voor de volledige uitslagen kijk hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten