dinsdag 12 april 2011

Jeugd boulder 3

Afgelopen zondag was de 3e Jeugd Boulder in Steep Part Rotterdam.
Buiten was het heerlijk weertje, de lente is weer begonnen!
Vandaar ook dat ik mijn blog weer iets aangepast heb; ik vond het tijd voor wat nieuws alleen kon niet zo snel een leuk zomers/lente-achtig plaatje vinden. Iemand suggesties?


Op weg naar de hal moedigden Rosa en ik de eerste lopers aan van de Rotterdamse marathon, die op dezelfde dag was. Stopt 1 uur stapten we de hal binnen.

Samen met Liza, Rosa en Eva boulderden we even warm, daarna gingen Liza en ik wat 6a(+)jes doen. Na zo'n 2 uurtjes boulderen stopten we even voor een half uurtje om wat te eten, drinken en te genieten van het heerlijke weer.
Hierna knalden Liza en ik er weer tegen aan, als eerst door wat vage plaatboulders te doen, later om het dak op te zoeken en lekker stuk te gaan. Al vrij snel was mijn eerste 7 binnen :D.
Om 5 uur was de pret afgelopen, en moesten de blaadjes ingeleverd zijn. Al na 10 minuutjes (complimenten aan de organisatie!) was de uitslag bekend; Eva 1e, Enya 2e, Liza 3e en ik 4e.
Tevreden met mijn 4e plaats, de 7 en de gezellige dag die we ervan gemaakt hadden, kwam ik om 7 uur weer thuis.

4 opmerkingen:

 1. Wat dacht je van een broedend paartje valken of uilen in de rotsen van Freyr?

  Papa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hadden we het ook over gehad bij het kampvuur. Snap nu waarom de valken SLECHT-valken genoemd worden en ganzen ROT-ganzen... Wat heb je nog meer? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dan worden het dus de uilen. ik zal een foto sturen ....

  papa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat vind je van de edelweiss geworden?

  BeantwoordenVerwijderen